Vi har været med fra dag 1

Første gang jeg hørte om idéen, var jeg ikke i tvivl om, at et ProBox24 system vil være med til at styrke vores klub. Vi er i dag blandt Nordens største klubber med 2 anlæg og 54 huller i alt. Vi har 3 ProBox24 systemer installeret, og efter 4 fulde sæsoners drift kan jeg kun give mine allerbedste anbefalinger.

Mads Rugholm
Direktør || Silkeborg Ry Golfklub

Betydelig økonomiske besparelser

Jeg blev ansat da klubben i 2014 anskaffede sig Probox24-løsningen, hvor jeg arbejder 25 timer ugentligt (tidligere 37 timer). Jeg er ikke i tvivl, om at Probox24 kan takkes for en meget stor del af denne tidsbesparelse (og dermed også en betydelig økonomisk besparelse for golfklubben), og systemet kører altid upåklageligt. Når jeg en sjælden gang får brug for hjælp, er der omgående svar fra kundeservice, og tingene bliver løst øjeblikkeligt via fjernopkobling – det er da smart. Boxen er let betjenelig af gæsterne og bliver godt modtaget. Så godt, at vi i Sæby Golfklub i DGU’s tilfredshedsundersøgelse scorer +96% i spørgsmålet vedrørende gæsternes modtagelse i klubben (interval fra -100 til +100%). Herudover er det bagvedliggende rapport-, styrings- og statistiksystem meget brugervenligt og giver alle fornødne oplysninger, for slet ikke at tale om vouchersystemet som også er virkelig nemt og overskueligt. Probox24 er altid lydhør for nye forslag, og kommer ofte selv med emner, som vi ikke selv havde forestillet os (og som man efterfølgende kan have svært ved at undvære). Når jeg tænker over det, kan jeg faktisk ikke sætte en finger på noget, jeg ikke er 100% tilfreds med i forbindelse med Probox24!

Inge Møller Thomsen
Klubsekretær || Sæby Golfklub

Vi skiftede til ProBox24 til sæsonstarten 2015.

Vi har været meget tilfredse med skiftet. ProBox 24 har givet os mange flere muligheder og gjort indcheckning og betaling nemt for vores gæster. Samtidig er ProBox24 betalingsløsningen også administrativt nem at håndtere og dermed også tidsbesparende.

Annette Andersen
Klubsekretær || Fredensborg Golfklub

Vi er lige skiftet fra CompuPartner til ProBox24.

Jeg har i flere år arbejdet sammen med ProBox24 i Nivå Golf. Efter mit skifte til Skjoldenæsholm Golfcenter stod det mig hurtigt klar, at vi har brug for de muligheder, som ProBox24 giver. Vi har naturligvis også bestilt den nye SmartBox, som uden tvivl vil hjælpe os gevaldig med udlejningen af golfbiler.

Peter Jespersen
Golf Manager || Skjoldenæsholm Golfcenter

Jeg deltog her i november for første gang i ProBox24 årlige ERFA-møde.

Det var en rigtig god oplevelse. ProBox24 er lydhør overfor forslag – nogle var måske ikke særlig gennemtænkte, men alt blev skrevet op. I modsætning til mange systemer er ProBox24 let at arbejde i. Du har hurtigt dine statistikker, ændrer fotos på TV-skærmen, ændrer priser, kan have individuelle løsninger. I det hele taget fremragende :-) Hvis der er nogen, der har behov for en ”bruger-kontakt”, må I gerne kontakte mig.

Bente Knudsen
Klubsekretær || Lemvig Golfklub

Efter en grundig undersøgelse af markedet valgte vi ProBox24.

Vi sælger hvert år omkring 14.000 stk. greenfee, og ProBox24-systemet har levet op til alle vores forventninger. Når så vores gæster siger ”Juhuu, her har de den fede løsning” eller ”Hvorfor har vi ikke et sådan system i vores klub”, så bliver jeg bare endnu mere tilfreds med vores valg.

Torben Larsen
Golf Manager || Hjarbæk Fjord Golfcenter
Ønsker du en demo eller flere informationer.

Send en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.